Kinderopvang Heyendael


Een kleurrijke en speelse organisatie

Constant in beweging, als een vlieger met een staart van boodschappen. De verbinding tussen kop en staart, ouder en kind, verstand en gevoel is en blijft binnen Heyendael. Vrolijkheid en ontspanning, drijven op de wind, samen spelen en beleven met de mogelijkheid om duikelingen te maken en weer omhoog te klimmen. We nemen alles mee wat we onderweg tegenkomen. Maar ook houden de de touwtjes vast en wensen dat de kinderen en de vlieger veelal hun eigen weg kunnen gaan. We ontspannen met water en zand, in de lucht en op de aarde en beleven de vrijheid. Samen met de vlieger zoekt elk kind haar eigen weg, hoger en hoger, reagerend op de wind en de weersomstandigheden. We willen in beweging blijven, kunnen reageren op wat er voorbij komt, maar ook genieten van een vlieger die staat als een huis.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.